Add New Company
  • ash
    Posts: 2
    Joined: Thu Aug 30, 2007 5:28 am
    Location: Coffs Harbour
    Contact:

    Add New Company

    by ash » Sat Sep 10, 2016 9:48 am

    Hi,
    How do i add a new company based on existing,
    for years i'm sure there was a tab under the Company List ?

    Is there a checklist available to go through as well ?
  • COBS Tech Support
    Posts: 678
    Joined: Fri Sep 09, 2005 8:23 am

    by COBS Tech Support » Tue Sep 13, 2016 1:46 pm

    Click on "Maintenance" (bottom left corner), then click on "New Company" icon and follow the prompts.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest